OVER MEZELF

GSM :

0479/35 38 44

CERTIFICATEN


  •  Master Practitioner

        Regenesis Healing


  • Golden Hands Award
  • Quantum Transformation Coach
  • Body Language

Regenesis Healing - Master Practitioner

Over mezelfMijn naam is Martine Bos. Ik ben geboren in Zonhoven (Belgisch Limburg) op 12 juni 1962 en ik ben mama van drie fantastische kinderen en van een klein, lief engeltje.

Mijn hoofdberoep is instructeur bij de VDAB  en daarnaast   ben ik zelfstandige in bijberoep als Regenesis Healing Master Practitioner.


De opleiding Regenesis Healing heb ik in Nederland gevolgd aan de Quantum Academy      bij Master Class Trainers Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos, die het werk vanuit California, USA, naar Europa   gebracht hebben. Zij zetten met heel veel liefde en passie het levenswerk voort van grondlegger Robert Rasmusson.

 


In 2012  mocht ik aan de Quantum Academy blij en dankbaar een 'Golden Hands Award' in ontvangst nemen, voor  'Outstanding Performance Regenesis Healing'.


In de opleiding Quantum Transformation leerde ik bijzonder krachtige coachingstechnieken om mensen optimaal te kunnen begeleiden tijdens het helingsproces. Wanneer we uitgaan van een holistische visie is het immers van groot belang om ervoor te zorgen dat lichaam én geest in balans zijn.


Regenesis Healing beoefenen voelt voor mij als 'thuiskomen' op hoog niveau. Ik doe dit werk met hart en ziel!

Als behandelaar heb ik er een blind vertrouwen in dat elk lichaam in staat is zichzelf te helen, ongeacht de huidige conditie.

In de cellen en het DNA zit  immers alle nodige  informatie om dit te doen en tijdens een behandeling wordt dit celgeheugen zodanig geprikkeld dat er een 'reset' op gang komt.

Mijn focus is enkel gericht op het zien van mensen in perfecte heelheid en dan gebeuren er wonderen!


Het geeft me ontzettend veel voldoening als ik mensen kan helpen zichzelf weer te helen.

Ik ervaar telkens  een intens gevoel van dankbaarheid  wanneer ik iemand met opgeheven hoofd, rechte rug en een brede glimlach weer naar huis kan laten gaan.


Martine Bos